Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede
Microtemp Wifi montert på vegg

Få kontroll over varmen i huset

Den enkleste måten å få full kontroll over varmen på er å skifte termostatene med en wifi-termostat. Da sparer du strøm samtidig som du får økt komfort.

Mange tenker at varmestyring via en app på mobilen kun er forbeholdt de som bygger nytt hus eller fullstendig rehabiliterer boligen. Det stemmer heldigvis ikke. Har du en termostat fra 90-tallet? Den kan elektrikeren raskt og enkelt skifte til en Microtemp Wifi-termostat. Og vips, så har du et smarthus med trådløs varmestyring som både kan styres i en app og direkte på selve termostaten på veggen.

Bestill Microtemp Wifi-termostat hos din nærmeste Elkonor-elektriker.

Finn elektriker

Styr varmen med stemmen

Micromatic Wifi termostat med visning av app på telefon

Mange er allerede i gang med stemmestyring av ulikt teknisk utstyr hjemme, og i fremtiden vil dette bli enda mer vanlig. Microtemp kan integreres i Google Home. Dette betyr at du kan gjøre endringer i scenarioer ved å snakke til Google Assistant – for eksempel kan «God natt» bety at varmen skal gå i nattmodus. På Micro Matic sine sider ser du nyttige videoer om hvordan du blant annet kobler Microtemp til Google Home.

Fjernstyring av varmen på hytta

Drømmer du om å komme fram til en varm hytte fredag ettermiddag? Det er fullt mulig med Microtemp-termostat. Du har sikkert hørt om «ring hytta varm»? Har du wifi på hytta, kan elektrikeren enkelt skifte ut termostatene slik at du kan fjernstyre varmen. I appen skrur du varmen opp og ned akkurat som du ønsker manuelt eller ved å sette opp automatiske tidsinnstilinnger.

I appen ser du til enhvert tid hvilken temperatur termostaten måler på hytta. Hvis du vil unngå frosne rør eller for kald temperatur innendørs, kan du overvåke og justere temperatuten enkelt og greit på mobilen – uansett hvor du befinner deg.

Microtemp Wifi kan du bestille ferdig monternt hos Elkonors elektrikere. Her finner du din nærmeste.

Skift termostat til varmekablene – enkelt og greit

Microtemp Wifi med rammer

Microtemp Wifi-termostat passer alle typer gulvarme – varmematter, varmefolie og varmekabler. Termostaten er tilgjengelig i sort matt, alu, antrasitt og Exxact hvit og passer i rammer med hull 55 x 55. Den kan da for eksempel kombineres med materiell fra ELKO Pluss.

Spar strøm når du bytter termostat

Varme utgjør omtrent 55 prosent av strømutgiftene, så her er det mye hente på et smartere forbruk. Ved å skille på natt- og dagtemperatur har du gjort mye. Kunsten er å spare uten at det går på bekostning av komfort. I Microtemp-appen kan du sette opp ulike scenarioer; som for eksempel senker temperaturen på dagtid når ingen er hjemme og på natten. Du kan legge inn automatisk oppvarming av boligen før du står opp og før du kommer hjem om ettermiddagen.